Astăzi 26 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 08:50
Abonamente

Film 27 Septembrie 2017, ora 04:20

Un producător al serialului Narcos a fost găsit mort în Mexic

Marime Font

Un asistent de producţie al serialului "Narcos", produs de Netflix, a fost omorât când căuta locuri noi pentru a filma sezonul patru al serialului, în Mexic, luni, 11 septembrie, scrie The Telegraph. Carlos Munoz Portal, în vârstă de 37 de ani, a fost găsit împuşcat în maşina sa, într-o regiune violentă din Mexic, la 60 de kilometri de Mexico City.

Munoz Portal, care a participat şi la producţia unor filme renumite, precum Spectre şi Fast & Furious a fost găsit mort luni, într-o zonă rurală a oraşului Temascalapa, în Mexic, potrivit presei locale.

“Am aflat de moartea lui Carlos Munoz Portal şi transmitem condoleaţe familie. Circumstanţele morţii sale sunt încă necunoscute, iar autorităţile continuă cercetările.”, a spus Netflix într-un comunicat de presă.Un purtător de cuvânt al Procurorului General din Mexic, Claudio Barrera, a afirmat că poate doar specula ce s-a întâmplat cu Munoz Portal, în condiţiile în care nu există martori, potrivit presei locale.

Violenţa din Mexic este alimentată de cartelurile puternice, ultraviolente de droguri şi grupurile de criminali. De când Mexicul a trimis militari pentru a lupta împotriva crimei organizate în 2006, au fost înregistrate peste 200.000 de persoane moarte sau dispărute, în condiţiile în care cartelurile de droguri au pornit un război între ele sau cu armata.
 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 25 Septembrie 2018, ora: 23:44 de Ana Marchitan

ANCHETĂ /// Kievul a declanșat război în lumea ortodoxă Din editia print

ANCHETĂ /// Kievul a declanșat război în lumea ortodoxă

Rușii consideră că nu e timpul potrivit pentru acordarea autocefaliei Bisericii de la Kiev, în timp ce ucrainenii dau asigurări că numai așa se va face dreptate

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 26 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Râmătorii de sensuri

Totul e înspăimântător de simplu: când ne naștem, fiecăruia, Dumnezeu îi dă câte un Boț de lut, căruia noi îi zicem DESTIN, îi pune în față un CRONOMETRU, dă startul și în perioada de timp rezervată noi trebuie să reușim să modelăm ceva din el.

() Citeşte tot articolul

Editorial 24 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 24 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Republica Moldova cu o mână dă, cu alta lovește

Republica Moldova e un ceas cu rotițele stricate. Sau, mai degrabă, fiecare rotiță funcționează de capul ei. Iar dacă ele nu funcționează cum trebuie, nu avem nici oră, nu avem nici ceas. Moldova ca stat e de mult timp nefuncțională.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

 


Cele mai citite articole Timpul.md