Timpul Liber

Vânătoarea

Din fericire, acestea nu pot fi făcute cu oricine pentru că reprezintă un consum de energie pe care nu mulţi ar fi dornici să şi-l asume. Cei mai mulţi vor totul aici şi acum, sărind peste etapa destinată cunoaşterii. Trebuie să recunosc faptul că femeile excelează la asta în faţa bărbaţilor. La vânătoare, mă refer. Unele o fac la început pe victima, lăsându-se pândite, părând nişte gazele vulnerabile ce pasc iarba junglei şi astfel ne ridică nouă la fileu instinctul de prădător. Imediat ce ne apropiem de ele târâş, aruncând câte o idee pe ici, pe colo, ele încep să răspundă cumva în acelaşi ton şi atunci înţelegem că, de fapt, gazela aceea este una mai puţin vulnerabilă decât ne-am fi aşteptat.

Dansul acesta nu este unul de prisos. Rolul său este extrem de important, iar într-o societate guvernată de tehnologia informaţiei şi de viteza acesteia de propagare, jocul poate deveni ori foarte interesant, ori să lipsească total, inhibat fiind de însăşi viteza vieţii noastre. Cum am spus şi într-un articol precedent, o femeie cu adevărat puternică este aceea care ştie când să fie slabă. Într-un joc de vânătoare al puterii cu rol de cunoaştere a „adversarului”, este crucial să nu-l inhibezi, dar să-i laşi uneori impresia că este peste tine, iar alteori să-ţi arăţi puţin colţii.
Depinde foarte mult ce îţi doreşti de la persoana de lângă tine. Dacă vrei un nătâng plin de muşchi şi foarte bun în pat, nu va fi greu să găseşti unul, dar pentru că femeia, în general, face sex cu creierul, şi nu cu vaginul, cerinţele postului de iubit/soţ/amant/fuckbuddy sunt ceva mai greu de îndeplinit. Bărbaţii prin definiţie au un singur neuron, iar acela sălăşluieşte la demisol, nicidecum la mansardă. Sigur că există şi excepţii, destul de numeroase, dar pentru a le găsi este nevoie de acel consum de energie, acel dans de început şi dorinţa de a-l cunoaşte pe om în profunzime înainte de a-i sări în braţe.

Voi recunoaşte acum ceva ce e posibil să-mi dăuneze mai târziu: nu-mi plac femeile care mi se oferă pe tavă. În cel mai bun caz, ne vom vedea de câteva ori în acelaşi decor zugrăvit în bumbac moale cu şanse slabe de mai mult. Acesta ar fi un motiv pentru care nu-mi amintesc multe din ultimul an…

www.umbluliber.com

Timpul. Suplimentul Femeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *