Horoscop

Vărsătorii se pot alege cu un coleg drept duşman. Vezi aici horoscopul tău

Taur – faceţi totul fără a gândi prea mult şi vă este destul de greu să rezistaţi muncii intense de la serviciu fără a comenta deciziile celor mai în vârstă. Primiţi veşti bune de la prieteni, de la fraţi, de la vecini sau faceţi o propunere pentru o activitate comercială. Negociaţi, vă pierdeţi timpul în şedinţe, rezolvaţi probleme mărunte la primele ore ale dimineţii şi încercaţi să vă ocupaţi de corespondenţă sau de afaceri.

Gemeni – la primele ore ale dimineţii vă simţiţi obosit şi fără chef de muncă. Nu este exclus să vă derajeze şi o neânţelegere cu o rudă din cauza unui prieten sau să fiţi nevoit să returnaţi nişte bani. Toate acestea se pot aranja dacă păstraţi un secret sau dacă vorbiţi despre banii împrumutaţi cu cine trebuie. Gândirea pozitivă şi optimismul atârnă mult în rezolvarea tuturor problemelor. Primiţi veşti bune de la cei dragi.

Rac – vreţi să vă faceţi mai mulţi prieteni şi astăzi aveţi toate şansele. Nu este exclus să propuneţi un parteneriat de afaceri unei persoane cunoscute. Astăzi s-ar putea să primiţi o invitaţie tentantă de la cineva care vă iubeşte sau veşti bune despre afaceri mărunte sau posibilităţi de educaţie. Evenimente neprevăzute petrecute în familie şi în casă vă aduc griji suplimentare.

Leu
– vă simţiţi frustrat şi nedreptăţit atunci când aflaţi că sunteţi bârfit sau atacat pe la spate de unii duşmani. Lipsa comunicării poate duce la accentuarea acestor neânţelegeri, de aceea veţi încerca să abordaţi problemele cu răbdare şi cu zîmbetul pe buze. Vă bucuraţi de popularitate şi vă remarcaţi în faţa şefilor prin iniţiativele inteligente pe care le aveţi la serviciu.

Fecioara – activităţile intelectuale şi călătoriile au un efect benefic asupra dumneavoastră şi vă impulsionează în realizarea unor obiective personale. Nu este exclus ca un străin să se îndrăgostească de dumneavoastră. Sunteţi imprevizibil şi dornic de realizări dar trebuie să acţionaţi cu măsură. De dimineaţă puteţi avea parte de surprizre mai puţin plăcute din partea unei rude sau din domeniul financiar.

Balanţa – din cauza colaboratorilor sau a autorităţilor veţi avea probleme cu cineva din familie. O rudă va veni cu soluţia potrivită. Şi cadourile bine plasate vor rezolva multe. Este posibil ca astăzi să faceţi unele investiţii reuşite în casă. Sunt posibile fluctuaţii financiare şi s-ar putea să aflaţi de o primă sau altă recompensă materială într-un proiect deja terminat. Gândiţi cu multă seriozitate proiectele legate de casă şi familie.

Scorpion – vă bucuraţi atunci când primiţi veşti bune despre bani pe care trebuie să-i primiţi. Comunicaţi bine cu partenerul de viaţă sau cu cei de afaceri sau primiţi o propunere de parteneriat din partea cuiva aflat în altă localitate. De asemenea puteţi avea sprijinul unei pesoane influente în rezolvarea actelor necesare unei călătorii. Armonia în cuplu este cheia succesului.

Săgetător – dragostea cere sacrificii şi uneori şi cheltuială materială. Din cauza unei aventuri puteţi pierde nişte bani. Supărarea trece având în vedere că la serviciu toate merg cum nu se poate mai bine şi se anunţă şi recompense materiale. Cu ceva investiţii în imagine veţi reuşi să faceţi impresie bună, mai ales în cercuri selecte. La serviciu primiţi sarcini noi care pot aduce recunoaşterea meritelor.

Capricorn – ziua debutează cu ceva agitaţie în casă, poate cu stabilirea unui program pentru treburile casnice. astăzi este o zi în care veţi face multe pentru casă şi familie. Dacă aveţi nevoie de relaxare puteţi sta de vorbă cu partenerul sau cu o persoană mai tânără din familie. Evenimente cotidiene neprevăzute vă vor crea griji suplimentare. Spre seară aveţi parte de un moment de relaxare în compania cuiva drag.

Vărsător – un coleg sau un vecin vă poate deveni duşman în viitorul apropiat iar aranjamentele la examene au rezultate dezastruoase astăzi. Numai surprizele plăcute din partea familiei sunt benefice. Nu este exclus să primiţi vizita unui coleg de serviciu sau să rezolvaţi cu bine o problemă de sănătate a cuiva din familie. Cu toate că este în continuare lipsit de răbdare, partenerul are ceva mai multă înţelegere şi afecţiune pentru dumneavoastră.

Peşti – probleme cotidiene sau acte prost întocmite vă vor determina să regândiţi din nou startegia pentru azi. Dacă aveţi un minut liber, ar fi bine să vă relaxaţi, să vă odihniţi sau să citiţi ceva ce vă place. Nu este bine să vă suprasolicitaţi intelectual. Încă de dimineaţă primiţi veşti bune de la prieteni. Poate mergeţi împreună să faceţi unele cumpărături. Dacă lăsaţi problemele mai vechi nerezolvate, se pot agrava.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *