Opinii și Editoriale

Vasile Tarlev, cadavrul politic sugubat

Fostul premier (despre care la un moment dat credeam ca nu mai pica) Vasile Tarlev a declarat luni ca a purtat „unele discutii” privind numirea sa in functia de prim-ministru al RM. „Nu am dat niciun raspuns, mai intai urmeaza sa discut cu echipa si vreau sa vad conjunctura politica”, ne-a asigurat el…

Personal, cred ca Tarlev fie a glumit, povestindu-si visul din ajun, fie a fost mintit de vreun pretins „apropiat” al guvernarii care se contureaza. Caci, simpla vehiculare a numelui acestuia la functia de premier in guvernul noii coalitii democratice ar fi o mare rusine pentru fiecare dintre cele patru partide. Chiar si pentru fostul sau coleg Lupu. Din simplul motiv ca Tarlev, care astazi spune ca „trebuie sa fii kamikaze” ca sa accepti functia de premier intr-o tara lovita de criza, timp de sapte ani cat a condus guvernul comunist a lucrat asiduu ca sa aduca Moldova in aceasta situatie critica.

In rest… sa lasam omul sa-si povesteasca public visele. Daca nu va visa „original”, cum va mai scrie presa despre el – un… cadavru politic, dar tare sugubat?!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *