Timpul Local

Veronica si Iulian Robu, o noua celula a societatii europene

Ce ai putea sa scrii despre doi tineri frumosi, care se iubesc la nebunie? Ce ai putea sa scrii despre doi tineri care, de cum s-au vazut, au decis sa ramana impreuna pentru toata viata? Sa le uram doar casa de piatra, termopane la ferestre, un viitor cu mult soare si copii la fel de superbi ca si ei.

In weekendul trecut, „de buna voie si nesilita de nimeni”, colega noastra, Veronica Ursu, a zis „DA!”, acceptandu-l de sot pe Iulian Robu. Ineditul evenimentului a constat si in faptul ca ceremonia civila s-a produs in incinta Ambasadei Romaniei la Chisinau – prima casatorie oficiata la reprezentanta diplomatica romana. Alaturi de noua familie Robu au fost cele mai apropiate rude, parintii spirituali ai cuplului fiind Angelina si Alexandru Tanase.

Povestea Veronicai si a lui Iulian a inceput la mijlocul acestui an. S-au indragostit la Paris, pe domeniul reginei Marie Antoinette de la Versailles, iar cererea in casatorie a avut loc cateva luni mai tarziu, intr-un castel vechi din insorita Spanie. Fericirea lor a devenit in scurt timp si fericirea rudelor, mai ales ca mamele celor doi s-au nascut si au copilarit in acelasi sat. Acum, tanara familie Robu isi doreste un copil: Iulian – o fata, Veronica – un baiat. Pana la acest eveniment insa, cei doi se vor cununa in fata lui Dumnezeu, dar abia la anul viitor, cand vor inverzi copacii si vor inflori freziile.

Echipa TIMPULUI doreste noii familii sa rada in fata obstacolelor si sa se odihneasca impreuna dupa atingerea unui succes. Sa nu uite de unde au pornit, chiar daca destinul a decis sa-i stabileasca departe de parinti si tara.

Foto: You + We Photography

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *