Actualitate

Vestea pe care o aşteaptă toţi şoferii: 2018 va fi un an de „BOOM”. Câţi kilometri de AUTOSTRADĂ vor fi daţi în folosinţă în România

Ministrul Transporturilor a efectuat, marţi, o vizită de lucru pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva, fiind însoţit de secretarul de stat Mircea Biban şi de şeful Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Ştefan Ioniţă. Felix Stroe a declarat că Ministerul Transporturilor „a revenit la organizarea tradiţională”, pe domenii mari de activitate.

„La această primă vizită de lucru sunt lângă mine secretarul de stat Mircea Biban, cel care de ieri (n.r. luni) răspunde de domeniul rutier al activităţii Ministerulul de Transporturi, şi de directorul general al CNAIR, Ştefan Ioniţă. Ministerul Transporturilor a revenit la organizarea tradiţională, pe domenii mari de activitate, şi secretarii de stat au primit atribuţii clare, ferme pe domenii de activitate: naval, aerian, feroviar, rutier. Domnul Biban va fi prezent direct sau prin subordonaţii lui în toate şantierele şi va răspunde de progresul fizic al acestor lucrări. E o implicare a tuturor factorilor de decizie, de sus până jos, astfel încât să putem să intensificăm puternic ritmul de lucru şi să facem autostrăzi în România”, a afirmat ministrul Transporturilor.

Felix Stroe a precizat că va merge în vizite de lucru pe autostrăzile din România cel puţin o dată pe lună, dar şi că estimează că, în anul 2018, vor fi daţi în folosinţă cel puţin 150 de kilometri de autostradă. 

Citește aici întregul articol.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *