Actualitate

VIDEO: REVOLTĂTOR // Ministrul Afacerilor Interne REFUZĂ să discute cazul de viol al minorei de 14 ani

„Eu nu știu cât de interesată sunteți dvs. (n.r. – reportera) de acest caz, totuși v-aș propune să discutăm despre Ziua Independenței. Dacă vreți să discutăm și despre alte cazuri vă propun să veniți la MAI, să ne puneți rând de rând toate întrebările la care noi cu mare atenție o să vă răspundem. Eu cunosc despre acest caz, dar nu cred că e cazul să vorbim, acum, de Ziua Independenței, despre cazul dat. Puneți niște întrebări pe care eu le consider importante, dar un pic deplasate”, a declarat Jizdan.

Întrebat dacă acest caz este unul deplasat, Jizdan a precizat: „Nu, consider acest caz unul foarte important pentru societatea noastră. Revoltător. Eu înțeleg unde vreți să mă duceți, dacă vreți să mă prindeți la cuvinte, nu sunt de acord cu tratarea dată. Faptul că 5 persoane (n.r. – presa relatează despre 6 persoane) au violat o minoră este de la sine revoltător. Cum se cercetează cazul și care va fi finalitatea, vă propun să veniți la MAI să vă dăm detalii”, a conchis ministrul.

Amintim că, potrivit jurnal.md care citează CurajTV, o fată de 14 ani a fost violată, timp de câteva zile, de șase tineri. Fata a povestit că, la amiaza unei zile, băieții au luat-o din parc cu forța, urcând-o într-o mașină, ulterior violând-o câteva zile la rând. Minora spune că nu-i cunoaște pe niciunul din ei. 

Video  găsiți pe Agora.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *