Moldova

„Viespile” îşi încep aventura în Liga Campionilor

Tiraspolenii au devenit campionii Diviziei Naţionale după ce au terminat la egalitate de puncte cu FC Dacia, fiecare având câte 65 şi titlul a fost decis în „meciul de aur”, unde „viespile” au învins cu scorul de 1 la 0, devenind pentru a 14-a oară campioana Moldovei.
În această vară, Sheriff a adus jucători noi care vor evolua în acest sezon pentru tiraspoleni. Printre aceştia se numără Zoran Kvrzic şi Josip Brezovec (ambii din clubul Rijeka, Croaţia). De asemenea, s-a întors din arendă brazilianul Ricardinho, care a evoluat 3 sezoane pentru „viespi”, iar din data de 18 ianuarie până 30 iunie s-a aflat în arenda la „Al-Sharjah”, din Emiratele Arabe Unite, unde a jucat 12 meciuri şi a marcat 3 goluri. Totodată, Sheriff şi-a luat rămas bun de la Artur Pătraş şi Antony Golec, care au părăsit clubul în această vară.
Tiraspolenii s-au pregătit intens pentru primul tur preliminar a Ligii Campionilor, disputând şi câteva meciuri amicale împotriva ruşilor de la Tomi, cedând cu scorul de 2 la 1, Chernomorets Odessa, învingându-i la limită, scor 1:0 şi cu Zimbru Chişinău, despărţindu-se la scor egal, 1:1.
Antrenorul principal a „viespilor”, Bruno Irles, care a semnat contract această vară cu tiraspolenii, în ajunul meciului a publicat lista celor 25 jucătorilor înscris pentru Liga Campionilor:

-portari – Bojidar Mitrev, Serghei Juric, Alexei Koshelev;

– apărători – Fidan Aliti, Benjamin Rudy, Marcel Metua, Amer Dupovac, Dino Škvorč, Mateo Sušić, Vujadin Savic;

– mijlocaşi -Khalifa Džabbi Ricardinho, Vladislav Ivanov, Seidu Yahaya, Josip Brezovec, Evgeniy Oancha, Zoran Kvrzič, Maksim Iurcu;

– atacanţi – Radu Ginsari, Josip Ivančič, Artem Puntus, Evgeniy Rebenža, Daniel Subotic, Ivan Urvantsev, Goran Galešič.

Meciul tur al primei runde preliminare din cadrul Ligii Campionilor se va disputa pe terenul echipei israeliene Hapoel Beer Sheva, „Toto Terner” , cu începere la ora 20:50. Tiraspolenii au aterizat ieri seara în aeroportul din Tel-Aviv şi mâine vor începe ultimele pregătiri pentru meciul tur al primei etape preliminare a Ligii Campionilor.

Mihai Vârlan, stagiar

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *