IT&C

VIP magazin la picioarele femeilor

In numarul din martie al „VIP magazin”-ului, opt barbati vorbesc despre femei si le spun tot ce stiu si cred despre ele, ce urme le-au lasat acestea in suflet si pentru ce le iubesc. Desigur, domnii nu au uitat se mentioneze cateva lucruri pe care femeile trebuie sa le cunoasca despre barbati, cum ar fi de exemplu ca „acusi vin” este o notiune relativa”. La tema numarului, „Ce vor femeile?”, „expertii” Sorin Bucataru, Constantin Cheianu, Eduard Musteata si Nicu ?arna au fost testati cu mai multe intrebari „misogine”. Cum au iesit din incurcatura, aflati de pe paginile revistei.

Intr-un interviu despre dragoste si fidelitate, politica si mituri, traditii si fericire in patru, Sanda si Vlad Filat povestesc istoria cuplului lor. Cu o rara sinceritate, Lidia Botezatu marturiseste cum este viata ei fara Mihai Dolgan si de ce o bucura felinarele ce ard in curtea lor… Daca va doriti un popas in timp, puteti asculta povestea Lilianei si a lui Iurie Pavalachi, proprietarii restaurantului „Popasul dacilor”, iar Daniel Racovita a invitat cititorii „VIP magazin”-ului la o lectie de sport, poezie si moda. Eroii rubricii „Monden” sunt Dan Balan, care, de ziua lui, s-a distrat la premiile „Grammy”, Andreea Raicu, prezentatoarea „Fabricii de staruri”, indragostita de zeama moldoveneasca, Teodor Radulescu, care isi cauta gospodina in casa.
Tot in acest numar ii puteti admira pe tinerii de la „Fabrica de staruri”, care s-au „manifestat” intr-o sedinta foto extraordinara, prezentand ultimele tendinte din moda. Si pe „dezgolita frumos” Victoria Lungu.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *