Actualitate

Vladimir Voronin solicită Procuraturii Generale iniţierea unui dosar PENAL pe numele lui Dumitru Diacov

Liderul comunist Vladimir Voronin cere Procuraturuii Generale iniţierea unui dosar penal pe numele lui Dumitru Diacov ca urmare a unei postări pe Facebook a democratului, în care acesta susţine că 8 deputaţi comunişti din legislatura precedentă au fost plătiţi ca să părăsească PCRM.

Potrivit lui Vladimir Voronin, prin postarea sa, Dumitru Diacov a făcut de fapt o mărturisire în care a recunoscut public că deputaţii care au părăsit fracţiunea PCRM din Parlamentul de legislatura precedentă au fost mituiţi.

„Luând în consideraţie mărturisirea publică a politicianului şi conducătorului de partid, solicităm respectuos iniţierea unui dosar penal privind coruperea deputaţilor, precum şi verificarea declaraţiilor Domnului Dumitru Diacov, numirea celor 8 deputaţi menţionaţi în postare, suma banilor plătiţi pentru plecarea a fiecărui dintre ei, de câtre cine şi cui s-au plătit aceşti bani, în ce monedă şi în ce condiţii”, se arată în comunicatul plasat pe siteul PCRM.

De asemenea, sursa citată mai menţionează că Vladimir Voronin a cerut Procuraturii Generale să facă o confruntare între el, cei 8 deputaţi şi Dumitru Diacov.

tvrmoldova.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *