Actualitate

Voronin este chemat vineri la Procuratura ca martor in dosarul 7 aprilie

Ex-presedintele Vladimir Voronin a fost citat sa se prezinte, vineri, in calitate de martor in fata procurorilor pentru audieri pe marginea evenimentelor din 6-7 aprilie 2009. Audierea fostului presedinte urmeaza sa aiba loc la 22 ianuarie 2010, ora 14:00 la sediul Procuraturii Generale (bd. Stefan cel Mare, 73), anunta un comunicat de presa al institutiei.

Marti, PG anuntase ca, tot in calitate de martori, vor fi audiati, in cel mai scurt timp, politicienii Vlad Filat, Alexandru Tanase, Valeriu Cosarciuc, Oleg Cernei, Vitalia Pavlicenco, Mihai Godea s.a.

Potrivit Info-Prim Neo, va fi chemat la procuratura si fostul sef al Serviciului de Informatii si Securitate, Artur Resetnicov. Acest lucru a devenit cunoscut dupa audierile la care a fost supus marti seara, in acelasi dosar, fostul comisar general al Chisinaului, Vladimir Botnari, banuit de neglijenta in serviciu. Dupa audieri, Botnari a declarat presei, ca are destule probe pentru anchetatori si judecatori, pentru a-si demonstra nevinovatia. In acelasi timp, procurorii nu exclud emiterea unui mandat de arest pe numele lui Botnari.

Pentru audieri, in calitate de banuit in dosarul „7 aprilie”, a trecut pe la procuratura, saptamana trecuta, si fostul ministru de Interne, Gheorghe Papuc, care isi declina insa orice vinovatie.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *