Actualitate

Wizz Air reduce frecvenţa zborurilor din România către Italia, în perioada 11 martie – 2 aprilie

Conform programului provizoriu de zbor, de pe aeroportul din Cluj-Napoca, frecvenţa săptămânală a curselor către Milano Bergamo va scădea de la 7 la 2, către Bologna de la 3 la 1, către Bari de la 2 la 1, către Roma Ciampino de la 4 la 1, iar către Treviso de la 2 la 1 (în perioada 11 – 25 martie), respectiv de la 3 la 1, în intervalul 25 martie – 2 aprilie.

În acelaşi timp, pe ruta Craiova – Milano Bergamo, numărul zborurilor programate va scădea de la 4 la 2, în perioada 11 – 18 martie, de la 5 la 2 – în perioada 18 – 25 martie, respectiv de la 7 la 2 între 25 martie şi 2 aprilie. De asemenea, Wizz Air nu va mai opera niciun zbor de la Craiova către Bologna în perioada 11 martie – 2 aprilie, în timp ce pentru destinaţia Roma Ciampino va opera doar un zbor pe săptămână în intervalul menţionat.

Începând cu 11 martie, timp de trei săptămâni, compania aeriană va avea programate doar câte două curse/săptămână din Iaşi spre Milano Bergamo, precum şi câte un singur zbor către Treviso, Bologna, Roma Ciampino şi Catania.

În ceea ce priveşte rutele din Suceava, programul include doar câte două curse săptămânale cu destinaţia Milano Bergamo, câte una către Roma Ciampino şi niciuna spre Bologna.

Câte două zboruri săptămânale sunt pe orarul Wizz Air de la Timişoara către Milano Bergamo, în timp ce spre Bologna, Bari, Roma Ciampino şi Treviso va fi disponibil doar câte o cursă.

Din Bucureşti, începând din 11 martie, vor decola patru curse/săptămână către Milano Bergamo, câte două spre Bologna şi Bari, trei spre Roma Ciampino, câte două cu destinaţia Treviso (în perioada 11 – 25 martie), respectiv patru – în intervalul 25 martie – 2 aprilie, dar şi câte o cursă spre Catania, Napoli, Pisa şi Torino.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 155 de destinaţii din 45 de ţări.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *