Timpul Liber

Zdob şi Zdub LIVE, într-un concert de excepţie la Shopping MallDova

De Ziua Femeii, Shopping MallDova a pregătit un program special pentru doamne şi domnişoare, dar şi pentru bărbaţii şi copiii care vor să le felicite şi să le ofere daruri. La dispoziţia lor sunt peste 80 de magazine de fashion, care prezintă noile colecţii vestimentare, dar şi un tîrg de cadouri deschis la parterul mall-ului în perioada 28 februarie – 8 martie. Gama variată de cadouri din cadrul târgului cuprinde obiecte handmade, bijuterii, accesorii, buchete de flori, plante de cameră, felicitări tematice, produse cosmetice, decoraţii.

Pe 8 martie, membrii îndrăgitei formaţii Zdob şi Zdub, aflaţi pentru prima dată la Shopping MallDova pentru a sărbători alături de clienţii mall-ului cea mai frumoasă perioadă a anului, îşi aşteaptă fanii la o sesiune de autografe, organizată la parterul mall-ului începând cu ora 14:00. Roman Iagupov, Mihai Gîncu, Sveatoslav Staruş, Andrei Cebotari, Valeriu Mazîlu şi Victor Dandeş vor felicita doamnele şi domnişoarele şi vor oferi flori de primăvară şi autografe tuturor fanilor.

Iar pe 9 martie, cu începere de la ora 19:00, Zdubii vor încinge atmosfera la Shopping MallDova cu un concert LIVE de excepţie. Învingătorii etapei naţionale a concursului Eurovizion 2011 vor dedica cîntecele lor tuturor vizitatorilor.

Sărbătorile de primăvară aduc, de asemenea, clienţilor centrului comercial o campanie inedită de cumpărături, stabilită pentru perioada 3-31 martie şi premiată cu sute de cadouri. Roata Norocului a fost transformată într-o „Floare Fermecată”, pe care sunt amplasate petale cu premii: electrocasnice şi vouchere de cumpărături, ce pot fi câştigate zilnic de 12:00 până la 22:00, cu excepţia zilelor de weekend. La tombola „Floarea Fermecată” pot participa clienţii care prezintă cecuri de cumpărături de minimum 300 de lei. De asemenea, clienţii se pot înscrie la tombola premiilor mari: un televizor LED, 3 laptopuri şi 5 cuptoare cu microunde.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *