Fotbal

Zimbrii au început cu dreptul campionatul naţional

Meciul a fost o ocazie pentru ambele echipe să demonstreze că n-au pierdut timpul în zadar în ultimele luni de iarnă. Costulenii au arătat o formă fizică foarte bună, iar zimbrii, reveniţi de la cantonamentul din Turcia, au încercat să se impună din start. Cu toate acestea, prima repriză s-a terminat fără vreun gol marcat. 

Rezultatele au început să vină abia în a doua jumătate a jocului. În minutul 49, atacantul Oleg Andronic a şutat în direcţia porţii, mingea l-a atins pe Artur Iaţco, şi, prin ricoşeu, a ajuns în poartă. 1-0 pentru Zimbru. 

Antrenorul echipei din Costuleni a reacţionat rapid la situaţia creată şi a efectuat un şir de schimbări pe teren, ceea ce a făcut jocul mai dinamic. Costulenii nu au reuşit însă să se apropie mult de poarta zimbrilor. Al doilea gol a fost rezultatul unei combinaţii fructoase dintre Vitalie Plămădeală şi ghanezul Razac. Mingea trimisă de ultimul a trecut fără obstacol pe sub portarul costulean. Minutul 76, 2-0 pentru chişinăuieni. 

"Nu ne-am ocupat pe teren cu ceea ce trebuie. Am ratat ocaziile când ne-am aflat în posesia balonului. Atacanţii nu au fost deschişi în faţă că să uşureze pasele", a motivat eşecul Igor Ursachi, antrenorul principal FC Costuleni.

Timpul.md (I.M.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *