Fotbal

Zimbru a obţinut a cincea victorie consecutivă în Divizia Naţională

Golul victoriei a fost marcat în minutul 82 de Oleg Andronic, care a ieşit pe teren doar cu zece minute înainte de a reuşi să-şi aducă echipa în avantaj.

Este de remarcat că, la meci a asistat şi primul preşedinte al R. Moldova, Mircea Snegur, care actualmente ocupă funcţia de preşedinte al consiliului tutelar al FC Zimbru.

Victorii categorice în etapa din weekend au obţinut primele două clasate în clasament, Sheriff şi Iskra-Stal, în timp ce Dacia Chişinău continuă să-şi decepţioneze suporterii.

Tiraspolenii au surclasat cu 4-0 pe Nistru Otaci, iar râbniţenii i-au destrămat pe jucătorii de la Sfântul Gheorghe Suruceni.
“Lupii galbeni” nu au reuşit să spargă ghinionul rezultatelor modeste nici după meciul cu Dinamo Tighina, scor 0-0, îndepărtându-se tot mai mult de poziţia a doua în top.

În alte două meciuri, Olimpia a dispus de FC Tiraspol cu 1-0, iar CSCA-Rapid, cu noul antrenor Sergiu Sârbu pe bancă, a fost învinsă de Academia UTM (0-1).

Etapa a XXIV-a programată pentru sâmbătă include partidele: Nistru – Academia UTM, Viitorul – CSCA-Rapid, FC Tiraspol – Zimbru, Dinamo – Olimpia, Sfântul Gheorghe – Dacia, şi Sheriff – Iskra-Stal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *