Moldova

Zimbru şi Sheriff în fruntea topului Diviziei Naţionale

Pe stadionul Zimbru din capitală, finalista ultimei ediţii a Cupei R. Moldova, Dacia Chişinău, s-a confruntat cu debutanta competiţiei, CF Găgăuzia. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 16, iar în continuare protagonistele nu au fost în stare să schimbe configuraţia tabelei de marcaj. Fundaşul Igor Negrescu a fost cel care a adus prima victorie din actualul sezon a “lupilor galbeni”, respective trei puncte în clasament. De remarcat că, pe stadion a fost present şi başcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal, mentorul echipei din Comrat.

După două remize şi două înfrângeri în Europa League, bălţenii de la Olimpia au obţinut prima victorie în primul meci din campionatul republican.

Gruparea din nordul R. Moldova a învins cu scorul de 1-0, în deplasare, Academia-UTM Chişinău. Singurul gol al meciului a fost înscris de Andrei Tcaciuc.

Scorul de 1-0 a fost consemnat şi în partida de la Tighina, în care Dinamo din localitate a fost învinsă de vicecampioana în exerciţiu, Iskra-Stal Râbniţa. Discipolii lui Vlad Goian au repurtat victorie după un gol semnat de Alexandru Popovici, în minutul 75.

În meciurile disputate sâmbătă şi duminică au fost consemnate rezultatele: Sheriff – FC Tiraspol 3-0, Rapid Ghidighici – Milsami Orhei 0-1, FC Costuleni – Nistru Otaci 2-1, Sfântul Gheorghe Suruceni – Zimbru Chişinău 0-3.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *