Chișinău

Ziua Persoanelor Vârstnice – marcată la „Franzeluţa” S.A.

Şi în acest an, respectând măsurile de protecție pentru prevenirea răspândirii infecției COVID-19, pensionarii şi-au făcut drum spre locul care, până mai ieri, le-a fost a doua casă. Cu nostalgie în suflet, dar cu bucurie în priviri, ei au primit calde felicitări şi au fost extrem de încântaţi să primească daruri – pachete pline cu produse „Franzeluţa”.

„Vârsta este doar o cifră, iar noi credem că sărbătoarea vârstnicilor semnifică mult mai mult. Aici mă refer şi la realizările pe care le-au obținut până la această treaptă a vieţii. Anume din acest considerent, găsim oportun să nu dăm uitării pe cei care au contribuit semnificativ la dezvoltarea şi buna funcţionare a întreprinderii, au muncit nopţi şi zile în sudoarea frunţii, la vatra cuptoarelor, pentru ca noi toţi să avem pe masă pâinea cea de toate zilele” – a menţionat directorul general al companiei, Boris Andros.

Totodată, conducătorul întreprinderii adresează, pe această cale, sincere mulţumiri tuturor pensionarilor, care, până în prezent, muncesc cu devotament şi răbdare. „Apreciem atitudinea Dumneavoastră corectă, experienţa profesională dobândită prin munca asiduă şi energia debordantă de care dați dovadă”, a adăugat domnul Andros.

Amintim că, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice a devenit un prilej de sărbătoare la „Franzeluţa” S.A. deja de mai mulţi ani, iar acest lucru este dovada faptului că pentru întreprindere investiţia în oameni este cea mai importantă, iar tradiţiile – o valoare autentică!

https://franzeluta.info/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *